Vanaf de 1e verdieping...
Door: AaltenCarladeRuiter
Blijf op de hoogte en volg Aalt en Carla
09 Juli 2012 | Brazilië, Belo Horizonte
We krijgen aardig wat reactie's erg leuk dus er lezen vast een hoop mensen onze verhalen.Ik zit achter de computer op de 1e verdieping van Casa Semear. Het huis is nog hetzelfde maar een beetje anders ingedeeld.Je komt het huis nog steeds binnen in de garage en gaat dan de trap op. Daar is algemene woonkamer de keuken en de ruimte die wordt gebruikt als klaslokaal. Als je verder loopt de gang in kom je bij onze slaapkamer en hebben we een badkamer met wc op de gang. Dilma haar kamer is daar ook.Naast de algemene woonkamer is een trap naar boven. Daar zijn ook nog 3 slaapkamers en 2 gewone kamers kamers en is het Dakterras waar normaal de voetbaltafel staat, en waar we ons feest hebben gehouden. Meestal sliep ik op de 2e verdieping. Maar daar woont Davidson en Luciane nu met de kinderen... Ik kan dit verslag nu in alle rust schrijven. Dilma is in huis en de vogels fluiten( 1 vogel zingt elke ochtend kiekeboe kiekeboe erg grappig) buiten hoor ik de honden blaffen.. Maar al de anderen zijn opnieuw naar het andere project om te voetballen met Aalt...Ik heb een ATV ochtend, het is hier prachtig maar de wandelingen zijn pitiig en extra rust is net als in Nl ook nodig. Iedereen is erg lief voor me/ons en begrijpt het. Er word super voor ons gezorgd.En we genieten volop. Aalt probeert een paar woorden Portugees en een paar gebaren en zo spreken we 4 talen..Ook Samuel en Marina proberen Engels.. erg leuk. Vandaag horen we of we naar een voetbal trainng mogen gaan met de kinderen van Semear.( van Atletico) We houden jullie op de hoogte! Zo super zijn voor de kids en leuk om andere voetballers te zien trainen Fijn zo het internet, zo konden we gister de kerkdienst in Putten luisteren en houden we jullie op de hoogte van onze ontmoetingen enzo. Deze week is het de laatste week voor de ( herfstvakantie in Brasil) Dus gaan we ook nog op soort schoolreisje. Morgen is dat... En vanaf woensdag verhuizen we weer naar het Hotel. En gaan we nog een paar andere vrienden zien en genieten van de rust en elkaar. Doe we nu ook hoor!! Hopelijk gaat in Nl de zon ook snel schijnen hier is het 24/28 graden. Ga zo nog naar de Apotheek en de supermarkt en rond 13.00 Belotijd komt Aalt terug en heeft hij het vast super gehad. Groetjes Aalt en Carla
10 Juli 2012 - 06:57
Alice:
Hoi Aalt & Carla,
Wat fijn dat jullie zo genieten!
Het weer hier is nogal wisselvallig,
hopelijk is het straks in mijn vakantie wat beter!
Veel plezier daar verder!
groetjes, Alice -
10 Juli 2012 - 11:23
Joke:
Hoi, hoi wat fijn dat jullie het zo goed naar je zin hebben. Het straalt van de foto's af. Zo te zien genieten de mensen daar en vooralsnog de kinderen van jullie komst. Fijn dat jullie ze deze dagen iets extra's kunnen geven om van te genieten. Het is hierop het moment niet echt super weer. Ook niet slecht, je kunt net buiten zitten zeg maar. De afgelopen week was het wel heerlijk. Groetjes en nog heel veel plezier.